A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) egy klasszikus értelemben vett szakmai szövetség. Takarítással (tisztítás-technológia) foglalkozó cégek szakmai képviseletét, koordinációját, szakmai érdekvédelmét látjuk el.

Rendszeresen szervezünk szakmai kerekasztal-beszélgetéseket, konferenciákat.

Kezdetben kisebb kiállító tereket alakítottunk ki a konferenciák helyszínén. Számos gyártó és forgalmazó cég csatlakozását követően, a konferenciákat kísérő kisebb kiállítások után 2016-ra egy nagyszabású kiállítás megrendezését tűztük ki célul.

A 2016-os TisztaShow kiállítás sikere után a MATISZ vezetése döntött: ezentúl kétévente, immár regionális kiállítást rendezünk!

2020-ban harmadik alkalommal szerveztük volna meg  a Budapest Cleaning Show szakkiállítást, melyet a COVID-19 világjárvány hatásai miatt 2021 tavaszára halasztottunk.

Várjuk szeretettel kiállítóként vagy látogatóként 2021. április 14-15-én a Hungexpo B pavilonjában!

A Szövetség alapfeladatai elvégzése során kezdeményező és vezető szerepet vállal

  • szakmai, szakmapolitikai projektek kidolgozásában és megvalósításában
  • rendszeres hírlevelei és a honlapja – www.matisz.org – segítségével informálja a tisztítás-technológiai szakmát és partner ágazatait az őket érintő változásokról, technológiai újdonságokról
  • fórumot teremt a szakmai vélemények kicserélésére
  • széles körű kapcsolati háló kiépítésére törekszik más, szakmai, civil, és gazdasági szereplőkkel
  • elsőrendű céljának tekinti a szakmai színvonal emelését, a szakmai edukációt
  • a Szövetség tisztítás–technológiai szakértő csapata értékes és fontos szolgáltatással segíti a létesítménygazdálkodó, létesítményüzemeltető cégek és ingatlantulajdonosok munkáját is.

További információk: www.matisz.orginfo@matisz.org

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató