Rázzunk kezet később!

 

Április 2-i Tájékoztató nap: elmarad, folyik az őszi kiállításra a felkészülés

A meghirdetett vészhelyzetre való tekintettel, mint azt korábban hírül adtuk, a 2020. április 2-ára tervezett Budapest Cleaning Show Tájékoztató Nap elmarad. A kiállítóinkat más csatornákon tájékoztatjuk, illetve érdeklődő, leendő kiállítóink kérdéseit is e-mailben és telefonon válaszoljuk meg.

Az októberi Budapest Cleaning Show szervezése gőzerővel folyik tovább, biztosak vagyunk benne, hogy a kiállítás idejére a jelenlegi válsághelyzet véget ér majd. Az utolsó standhelyek feltöltése zajlik jelenleg, ezért, ha érdeklődik a kiállítás iránt, akkor április végéig még kedvezményesen foglalhat kiállítási helyet.

A  jelen helyzet legtöbb résztvevőnk számára komoly kihívást jelent és megkettőzött erővel kell helyt állniuk. Nekik kitartást és sok erőt kívánunk!

Biztosak vagyunk benne, hogy őszre nem csak egy magasabb higiéniai kultúrájú közegben rendezhetünk kiállítást, hanem a résztvevők szívesen megosztják a jelen időszak igen fontos tapasztalatait is.

Most írja fel a naptárába, hogy Budapest Cleaning Show 2020. október 14-15-én, szeretettel várjuk kiállítóink között vagy látogatóként.

A Budapest Cleaning Show szervező csapata szívesen válaszol a kérdéseire a lenti elérhetőségein.

info@budapestcleaningshow.hu

www.budapestcleaningshow.hu