Konferencia

Verseny

Bemutatók

Konferencia

Az idei IX. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferenciát Generációváltás alcímmel rendezi meg a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ). Azokat a témákat járjuk körül 2018. október 5-én, ahol generációváltásra van szükség akár a szemléletet, akár a technológiát, akár a munkaerőt tekintve.

Részletes konferencia program hamarosan.

 

Szakmai fórum

A konferenciákon sokszor nincs idő egy-egy témát mélyebben, interaktív módon kielemezni. Ezért idén először a Budapest Cleaning Show-n szakmai fórumot tartunk, melyen a tisztítás-technológiát érintő fontos kérdések, témák lesznek terítéken. Neves előadók vezetik a beszélgetéseket, és reményeink szerint valamennyi résztvevő aktív részese lesz ezeknek a szakmai vitáknak. Szó lesz többek között a technológiai fejlődésről és annak munkaügyi hatásairól, a hatékony beszerzésekről, valamint a közbeszerzési tapasztalatokról is.

Verseny

Ez alkalommal is megrendezzük a magyarországi tisztítás-technológia éves megmérettetését a kiállításon, ahol összemérik tudásukat a szakma legjobbjai. Jöjjön el nézőként vagy versenyzőként!

További részletek hamarosan.

Bemutatók

Ismét várja a Technológiai Bemutatótér a látogatókat, ahol az új innovációk, termékek és szolgáltatások bemutatásán túl a meglévő, már piacra bevezetett termékek és szolgáltatások bemutatására is sor kerül. Így minden kiállító megmutathatja, milyen megoldásokkal tűnik ki a regionális piacon.

Díjkiosztók

Immár hagyomány, hogy a szakmabeliek kiemelkedő teljesítményét, munkáját minden évben ünnepélyes keretek között díjjazzuk. Így lesz ez a Budapest Cleaning Show-n is!

Hírek