50 kiállító már ott lesz a Budapest Cleaning Show-n!

 

Mint arról korábban már hírt adtunk, 2018. október 5-6-án tartjuk a Budapest Cleaning Show-t a HUNGEXPO B pavilonban. Érdemes mielőbb standot foglalni, ugyanis folyamatosan fogynak a helyek. 50 céggel már biztosan találkozhat a rendezvényen.

2018. október 5-6-án a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) egy regionálisan is egyedülálló rendezvénnyel lép a szakmai közönség elé. A nemzetközi nyitást mutatja az is, hogy megváltozott a szakkiállítás neve: a 2016-os TisztaShow-t követően immár Budapest Cleaning Show néven találhatják meg az érdeklődők a rendezvényt a nemzetközi szaknaptárban.

Amire 2018-ban is számítani lehet: a színvonalas szakkiállítás ismét teret kíván adni, hogy bemutatkozhasson minden résztvevő kiállító, legyen az gyártó, forgalmazó, szolgáltató vagy facility menedzsment-ben érdekelt cég. Bemutatjuk a legújabb termékeket, módszereket, innovációkat. Itt, egy helyen megtalálható mindaz, amit a 21. században a tisztítás-technológiáról tudni érdemes.

Várjuk kiállítóként azokat a hazai és nemzetközi cégeket, akik szeretnének bemutatkozni a magyar, valamint a közép-kelet-európai piacon. Szeretettel várjuk azokat, akik 2016-ban is kiállítottak. Ők már tudják, hogy itt lehetőség van arra, hogy mindenki megtalálja partnerét, szolgáltatóját, beszállítóját.

A kiállítással egy időben, a helyszínen kerül sor a MATISZ éves szakmai konferenciájára is, ahol szakmai előadások hallhatók neves előadók tolmácsolásában.

Találkozunk 2018. október 5-6-án a Budapest Cleaning Show-n!