Kíváncsi mire számíthat az őszi nagy tisztítás-techológiai seregszemlén?

 

FRISSÍTÉS! 

A rendkívüli intézkedésekre való tekintettel a 2020. április 2-ára tervezett Budapest Cleaning Show Tájékoztató Napot lemondjuk. A 2020. október 14-15-i Budapest Cleaning Show kiállítás szervezése tovább folyik. Hamarosan bővebb információkkal szolgálunk.

Ismerkedjen meg az idei Budapest Cleaning Show-val kötetlen keretek között! Minden érdeklődőt szeretettel várunk április 2-án délelőtt Zuglóban, a tisztítás-technológiai ágazat októberi kiállítását bemutató rendezvényre. Jöjjön el, és kap pár tippet, hogyan hozza ki a legtöbbet a kiállításból.

Fontolgatja, hogy bemutatja cégét a Budapest Cleaning Show 2020-on, vagy már talán biztos is benne? Jöjjön el 2020. április 2-án Zuglóba, az Elektroprofi irodaházba, hogy biztos legyen a döntésében! 

A kötetlen beszélgetésekkel és izgalmas előadásokkal tarkított délelőttön hozzájuthat a legfontosabb tudnivalókhoz az idén októberre időzített kiállításról, megismerkedhet a szervező Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség munkájával, cseveghet a többi kiállítóval és praktikus tippeket kaphat ahhoz, hogyan jelenítse meg cégét minél hatásosabban a kiállításon. 

Időpont:
április 2. 10.00-12.00 (regisztráció 9.30-tól)

Helyszín:
Elektroprofi irodaház, Nagyterem
1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.

Jöjjön el, tájékozódjon, ismerkedjen kötöttségek nélkül! 

A rendezvény ingyenes. Kérjük, részvételi szándékát jelezze egy e-maillel az info@budapestcleaningshow.hu címen.