Játékos takarító versenyek

 

Nyomjuk a gázt! Győzzön a leggyorsabb!

Gyorsasági verseny egy ráállós súrológépen. Pattanjon fel, nyomja a gázt, és legyen Öné a leggyorsabb kör!

Várjuk a vállalkozó kedvű látogatóinkat, akik most kipróbálhatják a Kärcher BD 50/40 RS Bp Pack típusú ráállós súrológépet. Verseny az idővel, verseny a többiekkel! A versenyre a Budapest Cleaning Show mindkét napján a Technológiai Bemutatótéren kialakított 7 méter x 9 méter alapterületű versenypályán kerül sor. Vajon ki tudja a legrövidebb idő alatt teljesíteni a versenykört a bóják feldöntése nélkül? Talán Ön? Versenyzőink 3 alkalommal próbálkozhatnak. A legjobb köridő számít! Keresse hostesseinket és jelentkezzen a helyszínen, a pálya mellett!

Győztest a kiállítás második napján, szombaton 14.00 órakor hirdetünk.
Nyeremény: Kärcher ajándékcsomag

Pattanjon gépre, nyomja a gázt, és legyen Öné a leggyorsabb kör!

 

MopFoci csapatverseny

Várjuk két fős csapatok jelentkezését, akik próbára teszik ügyességüket, hogyan tudnak moppal gólt lőni!

Szeret focizni? Próbálta már lapos moppal úgy feltörölni a padlót, hogy közben kisebb-nagyobb tárgyakat is összegyűjtött? Ha igen, akkor itt a helye, mert a MopFoci ötvözi a szakmai rutint és a gólszerzés örömét! A vállalkozó kedvű mopfocistáknak egy előre kialakított, fallal körbevett, 6 x 5 méteres pályán kell lapos moppal beterelgetni a saját kapujukba minél több színes fakockát, miközben az ellenfél is ugyanerre törekszik. Az a csapat győz, akinek a 3 perces játékidő végén több fakocka van a kapujában. Szabálytalanságnak minősül az ellenfél játékosának gáncsolása. Szerelni csak és kizárólag a mop használatával lehet.

A versenyző csapatok egyszerű kieséses mérkőzést játszanak október 6-án, a kiállítás szombati napján 11.30 órától. Gyakorlási lehetőség pénteken 16.00-17.00 között. A versenyhez a Vileda Professional biztosítja az eszközöket.

Jelentkezni e-mailben, az info@matisz.org címen csapatnév és elérhetőség megadásával lehet. Győztest a döntő mérkőzés után, október 6-án 12.30 órakor hirdetünk a pályán.
Nyeremény: Vileda Professional ajándékcsomag

Vegyen részt ezen a játékos versenyen, ahol a szakmai gyakorlat nagyban hozzájárulhat a sikerhez!