Ismerje meg kiállítóinkat! – Vorwerk Magyarország

 

Ismerje meg kiállítóinkat! A Vorwerk Magyarország közel 20 éve képviseli a globálisan működő német Vorwerk vállalatcsoportot Magyarországon. A több mint 130 éves múlttal rendelkező anyacég mára a prémium kategóriás termékek közvetlen értékesítésének világpiacán vezető szerepet tölt be. A Vorwerk termékek a minőséget és az innovációt képviselik, melyre garancia az a tény, hogy a kutatás, a fejlesztés és a gyártás otthona a kezdetektől Németország.

A Vorwerk neve világszerte egyet jelent a minőségi háztartási berendezések gyártása iránti elkötelezettséggel. Fő termékük, a Kobold, több mint egy porszívó: higiéniai-, egészségmegőrző- és takarítórendszer egyben. A csúcsminőségű szűrőrendszernek és a prémium HEPA porzsáknak köszönhetően a Kobold a szennyeződéseket megszűri és magában tartja, ezáltal allergénmentes környezetet és jobb életminőséget biztosít használóinak. A Vorwerk berendezések elnyerték a TÜV és a HEPA prémium tanúsítványait, melyek igazolják az allergiával szembeni hatékonyságot. Az életminőség javítása, a vásárlók igényeinek minél komplexebb kiszolgálása érdekében a Vorwerk allergénmentes programjával elkötelezte magát az innováció és a maximális hatékonyság mellett.

A Budapest Cleaning Show-n a látogatók megismerhetik termékeiket, a Kobold komplex rendszere mellett a lézeres szkennerrel és ultrahangos technológiával rendelkező robotporszívót, valamint a maximálisan hatékony morzsaporszívót is. Az érdeklődők számára elérhető lesz a keménypadlófelületek tisztításának legújabb generációja is, a Kobold SP600 elektromos porszívó- és felmosófej.

 

További kiállítóink