Ismerje meg kiállítóinkat! – TERSANO Magyarország

 

„Hisszük, hogy megváltoztatjuk azt, ahogy a világ takarít” – állítja a TERSANO Magyarország. A kanadai tulajdonú cég védett technológiája a SAO™ (Stabilizált Vizes Ózon) piacvezető az oldott ózon eljárások területén. Bizonyított eljárásmódját több nagyvállalat, épület fenntartó és takarító cég használja a világon. Kormányzati szervezetek és független laboratóriumok tesztelték, valamint több szakmai szervezet is megerősíti, hogy a vízben oldott ózon biztonságos és fenntartható alternatíva a hagyományos kémiai tisztító szerekkel szemben.

Hogyan takaríthatunk ózonos vízzel?
1.) A Lotus® Pro-ba általános hideg csapvizet vezetünk.
2.) A gép elektromos áram hatására ózont képez, amelyet az átfolyó vízbe tölt.
3.) Létrehozza a Stabilizált Vizes Ózont, amely napokra stabilizált állapotban képes takarítani, fertőtleníteni és szagtalanítani.

Tudta, hogy az ózon 50-szer gyorsabb és kétszer erősebb, mint a klór? Az ózon vízben oldva az emberre veszélytelen, mégis 99,9%-ban elpusztít minden vírust, baktériumot. Elpusztítja a penészgombát, minden spórát, minden egyéb ismert kórokozót. Tisztaságot garantál kompromisszumok nélkül. Vegyszermentessé tehető vele a takarítási munkák 90%-a minimális beruházás és gyors megtérülés mellett. Minden tevékenységhez és takarító géphez használható. Kiváltja a hagyományos takarítószereket. Vízre és oxigénre bomlik használat után, így 100%-ban környezetbarát, nincs karbon lábnyom. Biztonságos, bizonyított, hatékony!

A Tersano Magyarország Önt is várja szeretettel a kiállítás ideje alatt az E17-es standon!