Ismerje meg kiállítóinkat! – Tenrom Magyarország Kft.

 

A Tenrom Magyarország Kft. célja, hogy biztosítsa a kis- és nagy vállalatok, közületek számára a létesítményeik, épületeik professzionális színvonalú kis- és nagyipari, illetve kommunális takarításhoz szükséges különféle takarítógépeket. A takarítógép vásárlás mellett lehetőség van hosszú távú bérlés, illetve finanszírozó partner bevonásával lízing igénybevételére. Kínálatukban talál használt, teljesen felújított gépeket is, 6 hónap garanciával. A zavartalan üzemeltetés feltételeit és a megfelelő javítást, karbantartást rugalmas, gyors szakszerviz háttérrel biztosítják.

Kínálatukban a következő gép márkák szerepelnek:
• Tennant takarítógépek
• VLX takarítógépek
• Delfin ipari porszívók
• Kaivac multifunkcionális takarítógépek
• Green Machines kommunális seprőgépek

A Budapest Cleaning Show-n szeretnék felvonultatni azon újdonságaikat, takarítási megoldásaikat, gépeiket, melyek segítenek megbirkózni napjaink kihívásaival: időt, munkaerő szükségletet és költséget takarítanak meg; leegyszerűsítik a folyamatokat. A kiállításon mutatják be Magyarországon először legújabb termékcsaládjukat, a VLX-et, melynek tagjai kiemelkedő ár/érték aránnyal rendelkező takarítógépek – jellemzően mikro-, kis-, és közepes méretű gyalogkíséretű és ráülős súrológépek.

Várnak minden kedves érdeklődőt, akinek fontos létesítményében, épületében a tökéletes tisztaság, és ezt a feladatot valóban professzionális felszereléssel, gépesítve szeretné megoldani! Várják továbbá takarítócégek képviselőit is, akik bővítenék gépparkjukat, érdeklődnek az új megoldások iránt.

 

További kiállítóink