Ismerje meg kiállítóinkat! – Spontex

 

A Newell Brand amerikai cégcsoport tulajdonában lévő SPONTEX tisztító termékek Magyarországon az 1992-ben alapított SÖKE Hungária Kft. forgalmazásában vannak jelen a lakossági és a professzionális üzletágban. A Newell Brand a világ 14 országában rendelkezik gyárakkal. Ezek a speciális igényeket is kielégítő gumikesztyűket, szivacskendő és viszkóz alapanyagokat, valamint súrolókat gyártanak. Magyarországon Halásziban van az ország egyik legnagyobb súroló szivacs gyára, ahol elsősorban a Nyugat-Európai piacra történik a gyártás. A Spontex márka célcsoportja a 25+ női korosztály minimum középfokú végzettséggel, önálló egzisztenciával és minőségi elvárásokkal a háztartási tisztító és egyéb termékek iránt.

A Budapest Cleaning Show-n elsődleges céljuk a Spontex fejlesztésében készült Aqua Revolution System egyedi és teljesen új alapokon működő felmosó rendszer bemutatása.

A Spontex standon olyan felhasználókat és forgalmazókat várnak, akik elsődlegesnek tekintik a beltéri járófelületek jelenleg ismert leghigiénikusabb tisztítását. Ilyenek lehetnek a csecsemőgondozás során használt, illetve speciális tisztító eszközöket forgalmazó nagykereskedők, továbbá egészségügyi intézmények, iskolák és óvodák központi beszerzői.

 

További kiállítóink