Ismerje meg kiállítóinkat! – Resysten Hungary Kft.

 

A Resysten Hungary Kft. 2014. óta foglalkozik fotokatalitikus bevonatrendszer alkalmazásával. A bevonat a felületet érő fény energiájának segítségével fejti ki hatását. A rendszer egyedülálló tulajdonsága, hogy a hordozó felülethez molekuláris szinten kötődik, így hagyományos eszközökkel nem eltávolítható, miközben hatásosságát egy éven át megtartja, megvédve ezzel a környezetet a kórokozók jelenlététől. A Resysten bevonatrendszere biocid anyagokat nem tartalmaz, környezetbarát, bármilyen felületen alkalmazható, elektromos készülékekre is felvihető. Bizonyított már a tömegközlekedési, egészségügyi, élelmiszeripari ágazatokban, valamint különböző közösségi terekben.

A Resysten Hungary Kft. a kiállításon szeretné megismertetni a partnercégekkel a bevonatrendszer sajátosságait, eredményeit, felhasználási lehetőségeit. A higiéniai bevonatrendszer alkalmazása nagymértékben segítheti a tisztítástechnikával és takarítási tevékenységekkel foglalkozó vállalkozások munkáját. A Resysten szolgáltatásai beépíthetőek a partner cég kínálatába, ezáltal lehetőség nyílik szélesebb ügyfélkör elérésére is. Érdeklődés esetén szívesen segítenek feltérképezni, hogy az adott vállalkozás hogyan tudná hatékonyan alkalmazni munkája során a bevonatot, illetve hogyan szélesítheti a bevonat segítségével termék- / szolgáltatás palettáját.

A kiállító partnerek mellett várják magánszemélyek érdeklődését is, hiszen otthoni felhasználásra is tökéletes megoldásokkal rendelkeznek, beltéri diszperziós higiéniai falfestékeik által bárki számára elérhetővé válik a tisztább levegő, a higiénikus, egészségesebb környezet.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

További kiállítóink