TisztaShow – egy sikeres kezdet

2016. október 21-22-én, a TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásárral hosszú idő után megvalósult az hazai rendezvény, ahol a szakma megmutathatta a nagyközönség előtt, hol tart a 21. században.

A TisztaShow felülmúlta az előzetes várakozásokat. Közel 4000 négyzetméteren mintegy 40 kiállító volt jelen. A rendezvényre 1400 érdeklődő látogatott ki a HUNGEXPO B pavilonba. A kiállítással egy időben, egy helyszínen zajló éves MATISZ szakmai konferencia is közel teltházzal zajlott.

Ahogy azt a nemzetközi kiállításokon is megszokhattuk, számos innovációt, új terméket itt mutattak be először a gyártók, forgalmazók a hazai közönségnek. A Technológiai Bemutatótéren két napon át egymást követték a látványos bemutatók.

A standokon jellemzően nagy volt a forgalom, a szakemberek számos érdeklődő kérdést kaptak termékeikkel, szolgáltatásaikkal kapcsolatban.

Paár Zoltán, a MATISZ elnöke zárásként megtartott beszédében elmondta, hogy a TisztaShow kiváló lehetőség arra, hogy a szakma végre megmutassa magát a nagy nyilvánosság előtt. Részt vettek a rendezvényen olyan külföldi cégek, amelyek még nincsenek jelen a magyar piacon, valamint érkezett szakmai látogató több országból is a szépszámmal megjelenő hazai közönség mellett.

A szakmai kapcsolatok bővítésének, új partnerek és szolgáltatók keresésének is teret adott a TisztaShow. Végre összefogott a szakma úgy, ahogy arra már rég nem volt példa.

A pozitív visszajelzések hatására a MATISZ már 2016-ban döntött arról, hogy ezt a rendezvényt kétévente megrendezi. 2018-ban már egy sikeres regionális szakmai kiállítás megrendezése a cél, ennek megfelelően az esemény neve is megváltozott: a jövőben Budapest Cleaning Show néven találhatják meg az érdeklődők a rendezvényt a szakmai naptárakban. Reméljük, még több hazai és külföldi cég ismeri fel annak a fontosságát és lehetőségét, hogy Budapesten is sor kerül rendszeresen egy ilyen nagy szabású szakmai eseményre.

initial image

TisztaShow - Galéria